20 februari 2024

Dierenarts Pijls stopt (voorlopig) per 1 maart

DIERENARTS HANS PIJLS STOPT (VOORLOPIG) PER 1 MAART 2024

 

De laatste maanden ben ik 2x tegen een longontsteking aangelopen, die mij ruim 7 weken aan het bed gekluisterd heeft, waarbij mijn lichaam toch een behoorlijke klap heeft gekregen.

Dit heeft mij doen besluiten om (voorlopig) mijn activiteiten als Dierenarts binnen Dierenkliniek Goeree Overflakkee BV te beëindigen in de breedste zin des woords.

Een periode van ruim 37 jaren het vak van dierenarts uitgeoefend te hebben op hoog niveau, waarvan ruim 24 jaar op Goeree Overflakkee, komt daarmee (voorlopig) ten einde. Met heel veel plezier, enthousiasme en inzet heb ik dit beroep mogen uitoefenen, waarbij het fantastisch was om de zorg van de huisdieren van de cliënten te mogen verzorgen, hetgeen hele mooie, maar tevens ook trieste momenten heeft opgeleverd. Echter kijk ik met trots terug op mijn loopbaan en de interacties met de cliënten en de patiënten, waarbij we veel samen gedeeld hebben (lief en leed) en er een mooie persoonlijke noot vaak werd toegevoegd aan de bezoeken.

Ik wil dan ook iedereen bedanken voor het feit dat ik de huisdier(en) van jullie heb mogen verzorgen en voor de mooie momenten.

Mijn collegae Nicole Lavrijsen, Allen, Claudia Bloos, Anouk, Kyle en de collegae van Vetpartners zullen de veterinaire zorg binnen Dierenkliniek Goeree Overflakkee voortzetten en jullie en jullie huisdier(en) met alle zorg en aandacht behandelen.

Dank voor alles en ik wens eenieder het aller beste en een goede gezondheid en verzorg je huisdier(en) goed en wees er lief voor!

Dierenarts Hans Pijls

 

Nieuwsoverzicht

door DINK

Spoedgevallen

Spoedhulp tijdens kantooruren:

0187 - 48 28 97

Spoedhulp buiten kantooruren:

06 - 53 12 26 63