Hoe bereik je de beste zorg

Dierenkliniek Goeree Overflakkee is  gevestigd op het mooie eiland Goeree overflakkee. De Dierenkliniek is gevestigd in Sommelsdijk (naast de AGO)

De Kliniek

Dierenkliniek Goeree Overflakkee zijn een moderne en tevens ook kat vriendelijke dierenkliniek uitgerust met state of the art apparatuur:

De meeste onderzoeken en behandelingen kunnen in onze eigen kliniek plaatsvinden.
Om lange wachttijden te voorkomen werken wij alleen op afspraak.
U kunt u ook online een afspraak boeken in onze agenda; ideaal voor het maken van een afspraak buiten de openingsuren ( bv weekend)…u hoeft dan niet te wachten en boekt zo uw afspraak!
De balie in Sommelsdijk is elke werkdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur voor het maken van een afspraak, het ophalen van voorgeschreven medicatie en dieetvoeding.

Preventieve middelen tegen vlooien, wormen en teken en voeding kunnen door u altijd afgehaald worden aan de balie zonder recept. U kunt hier uiteraard ook met al uw vragen terecht.

Kennis

Naast de algemene diergeneeskunde hebben wij ons nog extra toegelegd op de orthopedie, chirurgie, interne diergeneeskunde, tandheelkunde, dermatologie en geneeskunde van konijnen en knaagdieren.
Zowel de dierenartsen als de paraveterinairen volgen regelmatig cursussen om nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde te volgen.

Aandacht voor het dier en hun baasje

Wij proberen uw dier altijd op zijn gemak te stellen en een zo ontspannen mogelijk bezoek te bezorgen. U als baasje bieden wij een vriendelijke en persoonlijke omgang. Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over de aandoening van uw dier en nemen hier de tijd voor.

Dierenarts nodig buiten openingstijden?

Buiten onze normale openingstijden wordt u doorverwezen naar Evidensia Dierenziekenhuis te Barendrecht, Bijdorp-West 12 te Barendrecht (085-4877090) , waar op het zelfde deskundige niveau uw huisdier behandeld wordt als u gewend bent van ons.
Zo staat er altijd een kundige dierenarts voor uw huisdier klaar.

Vriendelijke groeten en tot ziens op de Dierenkliniek Goeree Overflakkee in Sommelsdijk

 

Dierenkliniek GO

Vestiging Sommelsdijk
Uitgebreide geneeskunde
Openingstijden

maandag t/m vrijdag
09.00 – 17.00 uur

voor alle klanten

Contact

T 0187 – 48 28 97
info@dierenkliniekgo.nl

Marnix Gijsenstraat 2
3245 ME Sommelsdijk

Het team

Bij Dierenkliniek Goeree Overflakkee werken wij momenteel met 2 dierenartsen, maar zijn naarstig op zoek naar een derde collega ter ondersteuning en uitbreiding van ons dierenartsen team; wij zijn gezelschapsdierenartsen, hetgeen wil zeggen dat wij alleen en uitsluitend de behandeling en verzorging van de gezelschapsdieren (hond, kat, konijn, cavia en andere knaagdieren en vogels) verzorgen.

Daarnaast werken er nog 2 paraveterinairen bij ons, maar ook hier zijn wij nog naarstig op zoek naar een extra paraveterinair om een discipline bij ons aan te vullen.
Paraveterinairen zijn gediplomeerde dierenarts-assistenten die hiervoor een aanvullende opleiding  hebben gevolgd. Door het volgen van deze opleiding weten ze meer en kunnen ze meer dan een “gewone” dierenarts-assistente.
Zo kunt u bij hen terecht voor dieetadviezen , begeleiden zij dieren die in ons “weightwatcher”programma zitten om af te vallen,  weten alles over goede vlooien- teken- en wormbestrijding, ze kunnen u advies geven waar u aan moet denken indien u uw dier mee op vakantie neemt, verzorgen ons puppie consultatieburo, etc.

Lees meer over ons team

Dierenarts Nicole Lavrijssen

Dierenarts

dgoSommelsdijk

Dierenarts vacature

Dierenarts

dgoSommelsdijk
Claudia Bloos

Claudia Bloos

Paraveterinair (assistente)

dgoSommelsdijk

Anouk

Paraveterinair (assistente)

dgoSommelsdijk

Paraveterinair vacature

Paraveterinair

dgoSommelsdijk

door DINK

Spoedgevallen

Spoedhulp tijdens kantooruren:

0187 - 48 28 97

Spoedhulp buiten kantooruren:

06 - 53 12 26 63