Corona en de praktijk

update 26 maart

Geachte client,

In navolging van de richtlijnen van het RIVM willen we toch, nogmaals een aantal richtlijnen benadrukken die er gehanteerd moeten worden in kader van ieders veiligheid en gezondheid.

* Maximaal 1 persoon aan de balie
* Maximaal 1 persoon per huisdier naar de behandelkamer
(en wachtkamer).
* Heeft u griepverschijnselen ( verkoudheid, koorts oid ) blijf dan thuis en vraag iemand anders te komen (die geen klachten en contact gemaakt heeft met u).
* hou gepaste afstand van elkaar aan de balie en elders in de kliniek.
* wij schudden geen handen.
* Hou rekening met uw medemensen!!!

Bedankt voor uw begrip
Team Dierenkliniek Goeree Overflakkee

——————————-

update 15 maart 2020

Wij zijn gewoon open en u kunt van maandag t/m zaterdag terecht voor problemen of vragen voor uw huisdier(en) en voor voeding en medicatie en adviezen. Gezien de ontwikkelingen van Corona vragen mensen zich af of wij wel open zijn: DUS JA!
Wel hebben wij voorlopig het maken van on-line afspraken geblokkeerd ivm de planning en om rekening te houden met de mensen en de medewerkers, gezien de ontwikkelingen en de vragen/angsten an de mensen. Tevens kunnen wij dan beter zorg dragen voor de strengere hygiene maatregelen in deze fase van “Corona”. Heeft u vragen dan horen wij ze graag, maar van onze zijde kan alles doorgaan en zullen wij alle maatregelen treffen die nodig zijn.

Team Dierenkliniek Goeree Overflakkee

door DINK

Spoedgevallen

Spoedhulp tijdens kantooruren:

0187 - 48 28 97

Spoedhulp buiten kantooruren:

06 - 53 12 26 63