Hoe bereik je de beste zorg

Dierenkliniek- en Dierenartsenpraktijk Goeree Overflakkee zijn  gevestigd op het mooie eiland Goree overflakkee. De Dierenkliniek is gevestigd in Sommelsdijk (naast de AGO) en de praktijk in Ouddorp op de Kelderweg 36.
Dierenarts Hans Pijls en dierenarts Mara Broere staan daar dagelijks klaar voor uw hond, kat, konijn en knaagdier. Daarbij worden ze bijgestaan door een team van kundige paraveterinairen (assistentes)

De Kliniek

Dierenkliniek- en DAP Goeree Overflakkee zijn een moderne en tevens ook kat vriendelijke dierenkliniek uitgerust met state of the art apparatuur:

De meeste onderzoeken en behandelingen kunnen in onze eigen kliniek plaatsvinden.
Om lange wachttijden te voorkomen werken wij alleen op afspraak.
U kunt u ook online een afspraak boeken in onze agenda; ideaal voor het maken van een afspraak buiten de openingsuren ( bv weekend)…u hoeft dan niet te wachten en boekt zo uw afspraak!
De balie in Sommelsdijk is elke werkdag geopend van 08.00 uur tot 19.30 uur voor het maken van een afspraak, het ophalen van voorgeschreven medicatie en dieetvoeding.
De openingstijden in Ouddorp zijn maandag, woensdag en vrijdag van 20.00-21.00 uur en dinsdag en donderdag van 13.30-14.30 uur.
Preventieve middelen tegen vlooien, wormen en teken en voeding kunnen door u altijd afgehaald worden aan de balie zonder recept. U kunt hier uiteraard ook met al uw vragen terecht.

Kennis

Naast de algemene diergeneeskunde hebben wij ons nog extra toegelegd op de orthopedie, chirurgie, interne diergeneeskunde, tandheelkunde, dermatologie en geneeskunde van konijnen en knaagdieren.
Zowel de dierenartsen als de paraveterinairen volgen regelmatig cursussen om nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde te volgen.

Aandacht voor het dier en hun baasje

Wij proberen uw dier altijd op zijn gemak te stellen en een zo ontspannen mogelijk bezoek te bezorgen. U als baasje bieden wij een vriendelijke en persoonlijke omgang. Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over de aandoening van uw dier en nemen hier de tijd voor.

Dierenarts nodig buiten openingstijden?

Buiten onze normale openingstijden wordt u doorverwezen naar de dienstdoende dierenarts van onze praktijken; bel het bekende nummer en u wordt doorverbonden (06-53122663). Indien de dierenarts van Dierenkliniek Goeree Overflakkee geen dienst heeft of niet beschikbaar is op dat moment, dan wordt u doorverwezen naar de Spoed&Verwijskliniek In Barendrecht, Bijdorp-West 12 te Barendrecht (085-4877090) , waar op het zelfde deskundige niveau uw huisdier behandeld wordt als u gewend bent van ons.
Zo staat er altijd een kundige dierenarts voor uw huisdier klaar.

Vriendelijke groeten en tot ziens op de Dierenkliniek GO in Sommelsdijk of de Dierenartsenpraktijk GO in Ouddorp.

 

Dierenkliniek GO

Vestiging Sommelsdijk
Uitgebreide geneeskunde
Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.00 – 19.00 uur

zaterdag
10.00 – 13.00 uur
voor alle klanten

Contact

T 0187 – 48 28 97
info@dierenkliniekgo.nl

Marnix Gijsenstraat 2
3245 ME Sommelsdijk

Dierenartsenpraktijk GO

Screen Shot DAP Ouddorp2
Vestiging Ouddorp
Standaard geneeskunde
Openingstijden

maan-woens-vrijdag
20.00 – 21.00 uur
dins-donderdag
13.30-14.30 uur
buiten openingsuren bereikbaar

Contact

T 0187 – 68 27 63
ouddorp@dierenkliniekgo.nl

Kelderweg 36
3253 TD Ouddorp

Het team

Bij Dierenkliniek Goeree Overflakkee werken wij momenteel met 2 dierenartsen, maar zijn naarstig op zoek naar een nieuwe collega ter ondersteuning en uitbreiding van ons dierenartsen team; wij zijn gezelschapsdierenartsen, hetgeen wil zeggen dat wij alleen en uitsluitend de behandeling en verzorging van de gezelschapsdieren (hond, kat, konijn, cavia en andere knaagdieren en vogels) verzorgen.
Sinds geruime tijd is Mara van Brussel-Broere weer werkzaam bij ons. Velen van u kennen Mara nog, daar zij voor haar zwangerschap bijna 6 jaar bij ons gewerkt heeft.

Daarnaast zijn er nog paraveterinairen werkzaam bij ons en zijn wij nog naarstig op zoek naar een paraveterinair om een discipline bij ons aan te vullen.
Paraveterinairen zijn gediplomeerde dierenarts-assistenten die hiervoor een aanvullende opleiding  hebben gevolgd. Door het volgen van deze opleiding weten ze meer en kunnen ze meer dan een “gewone” dierenarts-assistente.
Zo kunt u bij hen terecht voor dieetadviezen , begeleiden zij dieren die in ons “weightwatcher”programma zitten om af te vallen,  weten alles over goede vlooien- teken- en wormbestrijding, ze kunnen u advies geven waar u aan moet denken indien u uw dier mee op vakantie neemt, verzorgen ons puppie consultatieburo, etc.

Lees meer over ons team

Hans Pijls

Dierenarts

dgoSommelsdijk / Ouddorp

Mara van Brussel - Broere

Dierenarts

dgoSommelsdijk / Ouddorp

Dierenarts vacature

Dierenarts

dgoSommelsdijk&Ouddorp
Claudia Bloos

Claudia Bloos

Paraveterinair (assistente)

dgoSommelsdijk

Marianne van Proosdijk

Paraveterinair ( assistente)

dgoSommelsdijk

Emily Heijboer

Paraveterinair (assistente)

dgoSommelsdijk

Marinka van Strien

stagaire

dgoSommelsdijk&Ouddorp

Ilse Huinink

stagaire

dgoSommelsdijk

Natasja van Strien

stagaire

dgoSommelsdijk&Ouddoirp

Britt Middelkoop

Stagaire

dgoSommelsdijk
banner-expertise

Marie Hélène Pijls-Tandia

Praktijkmanager - Baliemedewerkster

dgoSommelsdijk

Design & realisatie: Sfa Print

Spoedgevallen

Spoedhulp tijdens kantooruren:

0187 - 48 28 97

Spoedhulp buiten kantooruren:

06 - 53 12 26 63